Monday , April 22 2024

Iohannis nu a fost invitat la ceremoniile de Ziua Aviatiei. Ministerul Apararii isi cere scuze "pentru erorile aparute"

tutuianu

Administratia Prezidentiala si alte autoritati publice centrale nu au fost invitate evenimentul de sarbatorire a Zilei Aviatiei, din cauza unor erori, iar ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu (foto), a “dispus in regim de urgenta luarea masurilor pentru eliminarea disfunctionalitatilor de natura birocratica”.
“Ministerul Apararii Nationale isi cere scuze pentru erorile aparute in transmiterea invitatiilor de participare la sarbatorirea Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene catre Administratia Prezidentiala si autoritatile publice centrale. Ministrul apararii nationale, Adrian Tutuianu, a dispus in regim de urgenta luarea masurilor necesare eliminarii disfunctionalitatilor de natura birocratica ce au condus la crearea acestei regretabile situatii”, arata un comunicat al Ministerului Apararii Nationale.
Joi dimineata a avut loc ceremonia militara si religioasa cu depuneri de coroane de flori, in memoria eroilor aviatori, la Monumentul Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor din Bucuresti. Pe timpul ceremoniei au evoluat aeronave militare din dotarea Fortelor Aeriene Romane, aeronave apartinand Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Roman de Informatii, precum si Iacarii Acrobati.

Vezi si

Un avion Wizz Air care zbura de la Luton la Chişinău a aterizat de urgenţă la Iaşi, după o alertă cu bombă

Un avion Wizz Air cu 220 de pasageri la bord, care zbura de la Luton …

3 comments

  1. Conştiinţa vie.

    ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!

  2. asta e un ministru marca Dragnea , un golan intrat in parlament la facut afaceri.

  3. Niste fanarioti ! Iohanis este un om serios si cu caracter iar ceea ce trebui sa stie acesti petivenghi politici, este ca ei toti la un loc nu valoreaza cat Iohanis ! sa le fie rusine acestor bisnitari !!! Avem un om de valoare in fruntea tarii si numele sau este Klaus Iohanis ,de care le este frica la toti coruptii !!!