Sunday , December 4 2022

Iohannis despre traseisti: Sa fie sanatosi si sa ramana acolo.Vasile Blaga: Nu vom primi traseişti politici ca să facem majorităţi

iohannis-blaga

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat marţi într-o conferinţă de presă că partidul nu va primi “traseişti politici” pentru a face “majorităţi” în Parlament.
Referindu-se, răspunzând unei întrebări, la cei care au plecat spre alte partide, copreşedintele PNL Klaus Iohannis a spus: “Răspunsul este extrem de simplu şi vă rog să îl trataţi ca pe un răspuns public, pe care îl transmit tuturor celor care au crezut că le este mai bine în alt partid: să fie sănătoşi şi să rămână acolo!”.
“Nu vom primi traseişti politici ca să facem majorităţi. În acest moment există o largă majoritate în jurul PSD declarată ca atare de UDMR, UNPR şi aşa mai departe. Au tot ce au nevoie să vină cu acest buget magnific, în care au promis de toate, că le vor rezolva pe toate, fără să mărească taxele şi impozitele”, a spus Blaga.
Întrebat dacă are în vedere posibilitatea negocierii cu alte partide pentru formarea unei alte majorităţi parlamentare, inclusiv partide care în prezent se află la guvernare, Blaga a răspuns că a observat “poziţii diferite, contondente chiar, în interiorul unor partide” şi a dat ca exemplu poziţiile divergente ale liderilor UDMR.
“Văd că deja sunt poziţii diferite, contondente chiar în interiorul unor partide. Dacă mă gândesc numai la poziţiile divergente ale liderilor importanţi ai UDMR, de exemplu. Când vor lua o decizie, într-un fel sau altul, este problema domniilor lor, noi nu facem presiuni asupra lor”, a afirmat Vasile Blaga.
Iohannis declarase în aceeaşi conferinţă de presă că discuţiile asupra ordonanţei de urgenţă a Guvernului în cazul traseiştilor din administraţia publică trebuie reluate, susţinând că acest act normativ “nu are decât să pice şi în Senat”, fiind respins deja de Camera Deputaţilor.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …