Friday , September 30 2022

Iohannis, despre imaginea cu Dan Mihalache dormind: Poate a fost intre intalniri, in pauza

dan mihalache2

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, luni seara, ca seful cancelariei sale, Dan Mihalache, nu a adormit in timpul unei intalniri oficiale si a lasat sa se inteleaga ca fotografia in care acesta pare ca doarme ar fi fost facuta intr-o pauza.
Seful statului a fost intrebat despre acest eveniment, luni seara, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni.
“Sunt parte centrala la toate aceste intalniri si pot sa va spun ca la nicio intalnire nu am constatat o astfel de pozitie.
Daca, intre intalniri, omul este in pauza, atunci cred ca este inadecvat sa fie fotografiat si sa se creeze impresia ca cineva din staff-ul meu doarme in cadrul intalnirilor oficiale”, a precizat Klaus Iohannis.
De asemenea, acesta a mentionat ca ipostaza in care a fost surprins Mihalache ar fi fost de la un eveniment din urma cu cateva luni.
La observatia unei jurnaliste ca presa nu a avut acces la intalnire, Iohannis a precizat: “Poza se poate obtine de la entitati pe care le numiti surse”.
Imaginea in care Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, pare sa fi fost surprins dormind in timpul unei intalniri oficiale ce a avut loc in Serbia, unde presedintele Klaus Iohannis a fost in vizita in luna iulie, a aparut marti in presa romaneasca, fiind subiect de ironii in mediul online si nu numai. Dan Mihalache a sustinut ca poza respectiva este, de fapt, “o manipulare ordinara”.
Jurnalistii Click!, publicatia care a prezentat fotografia, noteaza ca imaginile au fost realizate dupa ce doi sefi de stat au parasit sala si ca pozele au fost facute de un membru al delegatiei sarbe.
Sursa citata informeaza ca unele persoane care se aflau in sala in momentul respectiv au sustinut ca Dan Mihalache chiar a sforait.
ziare.com

Vezi si

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu din București

Sicriul cu trupul actorului Alexandru Arşinel a fost depus, vineri, în foaierul Teatrului de Revistă …