Tuesday , March 5 2024

Iohannis: Am primit cu bucurie invitaţia Universităţii din Timişoara, pentru dezbatere publică. Mi se pare un loc foarte potrivit, la 25 de ani de la Revolutie

iohannis1

Klaus Iohannis a declarat astăzi că este nevoie de o dezbatere publică între el şi Victor Ponta şi că i se pare un lucru foarte bun ca întâlnirea să aibă loc la Timişoara, apreciat ca fiind loc foarte potrivit, la 25 de ani de la Revoluţie, pentru o astfel de dezbatere.
„Este nevoie de o dezbatare publică între mine şi domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitaţia Universităţii de Vest din Timişoara şi mi s-ar părea un lucru excepţional de bun ca această întâlnire plaificată să aibă loc Timişoara, după 25 de ani de la Revoluţie. Mi se pare foarte potrivit pentru o dezbatere.
Este absolută nevoie ca dezbaterea să aibă loc undeva unde toată media are aceces în mod egal, unde toate condiţiile sunt de aşa natură că nu poate fi bănuit vreun candidat sau altul de vreun avantaj ilegitim”, a declarat Klaus Iohannis.
Rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Marilen Pirtea, a lansat, marţi, o invitaţie candidaţilor la Preşedinţie Victor Ponta şi Klaus Iohannis pentru a participa la o dezbatere publică în Aula Magna a universităţii, la o dată care va fi stabilită în cazul în care aceştia confirmă participarea.
Victor Ponta: Alegerile nu se fac pentru confruntări. Eu mă duc la cele patru dezbateri
“Universitatea de Vest din Timişoara a propus organizarea unei dezbateri publice, în Aula Magna a Universităţii, între candidaţii din turul doi al alegerilor prezidenţiale, având încrederea că prestigiul şi experienţa în organizarea unor astfel de evenimente în timpul campaniilor electorale pentru alegerile locale, parlamentare şi europarlamentare recomandă instituţia noastră pentru rolul de gazdă echidistantă”, a spus rectorul Marilen Pirtea, într-un comunicat de presă transmis marţi de Universitatea de Vest din Timişoara.
Potrivit rectorului Universităţii de Vest din Timişoar , cei doi candidaţi nu au confirmat, deocamdată, participarea la această dezbatere.
“Universitatea de Vest din Timişoara a transmis deja invitaţia la dezbatere către cei doi candidaţi, domnul Victor Viorel Ponta, respectiv domnul Klaus Werner Iohannis, aşteptând în acest moment răspunsul din partea domniilor lor”, a precizat rectorul.

Vezi si

Digi24: George Simion caută candidați în filialele AUR: „Primiți-i pe toți, indiferent ce escroci sunt”

Într-o înregistrare obținută de Digi24 făcută de George Simion și trimisă pe un grup de …