Friday , February 3 2023

Investigația Recorder „Puterea din umbră” a detronat manelele pe YouTube. Număr record de vizualizări

O anchetă jurnalistică despre DGPI, serviciul secret al Ministerului de Interne, care abuzează de o lege favorabilă pentru a scăpa de profesionișii incomozi din sistem, a reușit să domine vizualizările pe Youtube, ajungând pe locul 1 în trending în România.

Ancheta a fost publicată marți, 10 ianuarie și a strâns până joi 574.000 de vizualizări, performanță anunțată de reporterul Recorder Alex Nedea, într-o postare pe Facebook.

“Recorder reușește din nou să detroneze toate manelele de pe Youtube și să ajungă pe locul 1 în Trending Youtube România cu investigația colegilor Andreea Pocotila Mihai Voinea și Cristian Delcea. Ancheta „Puterea din umbră” a spulberat concurența: adică pe Florin Salam, Tzanca Uraganu, Iuly Neamțu (Manele Caviar) etc. Se întâmplă foarte rar în lume ca un material jurnalistic să ajungă în topul Youtube, o platformă unde oamenii consumă în special divertisment.

Ceea ce, poate sună surprinzător, spune multe despre publicul din România. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți!Îngrijorător este că un subiect cu un asemenea impact a fost iarăși aproape inexistent la televiziuni”, a scris jurnalistul.

Vezi si

PSD și PNL se contrazic prin comunicate în privința taxei de solidaritate

Social-democrații le cer liberalilor să-și definească poziția față de taxa de solidaritate aplicabilă companiilor cu …

One comment

  1. DIPI, DGIPI, 0215 sau 0962, toti ” .. o apa si un pamant ..” sa nu credeti ca SRI sau SIE sunt mai destepti , mai operativi….vax!!!!uitati va , la dezastrul economiei Tarii, la dezastrul padurilor Tarii, la dezastrul cursurilor de ape din Suceava sau alte judete ale Tarii prin furtul de agregate minerale , patronat de Sistemul de gospodarire a Apewlor SUCEAVA si Administratia Bazinala de Apa SIRET BACAU, au facut ceva pentru resp[ectarea LEGII aceste institutii adormite sau justitia lui peste ???? NUUUUUU, RUSINE, luati banii de pomana !!!!