Saturday , February 24 2024

Învăţătoarea Cristina Anghel renunţă la greva foamei

Cristiana Anghel a facut greva foamei timp de 68 de zile (Foto: evz.ro)
Învăţătoarea Cristina Anghel, aflată în greva foamei de 68 de zile, a decis să renunţe de luni la protestul său.
Arhiepiscopul Ioan Selejan de Harghita şi Covasna a reuşit s-o convingă pe învăţătoare să renunţe la greva foamei, în condiţiile în care, săptămâna aceasta, dascălul a avut mai multe probleme de sănătate.
“Sunt atâtea probleme şi în Harghita şi în Covasna încât este nevoie de mine vie. Am ajuns să nu mă pot uita în oglindă. Mai am de trecut un hop. Momentul în care voi începe să mă alimentez. Poate este un hop mai mare decât greva foamei în sine. Eu am tras un semnal de alarmă, dar care deocamdată nu a avut niciun ecou. Voi încerca în continuare să sensibilizez opinia publică”, a declarat la Realitatea TV Cristina Anghel.
Reamintim că învăţătoarea Cristina Anghel a intrat în greva foamei, protestând, astfel, faţă de neaplicarea legii care majorează salariile profesorilor cu 50%.
Cristina Anghel a făcut greva foamei mai întâi acasă, după care a fost internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Caracal, ca urmare a deteriorării stării de sănătate. Ulterior, a fost transportată la Institutul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din Capitală.

Vezi si

Bărbații ucraineni cu vârste între 18 și 60 de ani nu mai au voie să se apropie la o distanță mai mică de 5 kilometri de frontiera cu România 

Cetăţenii ucraineni cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, care pot fi recrutaţi …