Saturday , December 10 2022

Intalnire a premierului cu seful Politiei Romane. Digi 24: Premierul nu ar fi de acord cu demiterea lui Despescu

despescu

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a mers astăzi la Guvern ca să își prezinte raportul de activitate, la cererea premierului Mihai Tudose. Asta după ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. Pe de altă parte, cel propus de ministrul de Interne ca șef interimar al Poliției Române, Cătălin Ioniță, a refuzat această funcție.
Cătălin Ioniță a anunțat că ar refuza să preia frâiele șefiei Poliției Române, în eventualitatea în care Bogdan Despescu, actualul șef, ar fi demis de Mihai Tudose. Premierul va anunța în curând decizia finală pe care a luat-o în privinţa unei eventuale înlocuiri a acestuia din funcţie.
Carmen Dan a propus marți demiterea lui Bogdan Despescu și l-a propus pe Cătălin Ioniță la șefia Poliției Române.
Premierul, în decursul zilei de marți, nu ar fi fost de acord cu schimbarea lui Bogdan Despescu de la șefia Poliției Române, potrivit informațiilor Digi24.
Întâlnirea între cei doi a durat aproximativ o oră.
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat marți că propune demiterea șefului Poliției Române, Bogdan Despescu, nemulțumită fiind de reacția și atitudinea în cazul suspectului pedofil angajat de mai mulți ani în Poliție. Decizia îi aparține însă premierului Mihai Tudose, potrivit legislației actuale.

Vezi si

Inscripție ”NAZI BANK” pe peretele unei sucursale Raiffeisen din Cluj-Napoca. Poliția a demarat verificări

Polițiștii clujeni au demarat cercetări vineri în contextul inscripționării unor mesaje pe fațada unei clădiri …