Sunday , November 27 2022

Instanta a hotarat ca Piturca este tatal copilului Vicai. Vezi ce pensie alimentara uriasa are de platit selectionerul

Judecătorii de la Buftea au decis, vineri, că fiul Victoriei Blochina, Edan, în vârstă de 5 ani, va purta numele tatălul său, Victor Piţurcă.
Instanţa a mai decis ca Edan să primească din partea selecţionerului României o pensie alimentară imensă, de 39.389 de lei lunar, anunţă Libertatea.
Victoria Blochina, fosta balerină care susţine că a avut o relaţie de peste 15 ani cu selecţionerul României, a mărturisit că Victor Piţurcă “este marea ei dragoste”. Vica a dezvăluit şi motivul pentru care Piţurcă nu vrea să-l vadă pe micuţul Edan.
“Piţi a fost viaţa mea şi dragostea mea. Va rămâne totdeauna în sufletul meu, indiferent de ce se întâmplă între noi. Ştiind ce orgoliu are, eu tot sper să refacă relaţia cu Edan. El a fost familia mea, prietenul meu, tatăl meu care a decedat, fratele meu (…). Pentru el am stat aici. De un an nu ne-am văzut, nu am comunicat deloc”, a spus Vica lui Piţurcă.
“Ştiu că are un orgoliu foarte mare. Chiar dacă suferă, orgoliul nu îl lasă să vină la copil. Pentru că ma urăşte foarte mult că am ajuns în instanţă”, a continuat fosta balerină.
Victoria Blochina a mai dezvăluit că nu îl va jigni niciodată pe Victor Piţurcă: “Îl respect pe el foarte mult, cum îi respect pe mama şi pe tata. Piţi m-a format. Niciodata nu îl voi jigni sau să vorbesc de el urât”.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …