Thursday , February 9 2023

Infotrafic: Trafic îngreunat de viscol în 17 județe. Ploaie şi lapoviţă pe 2 autostrăzi

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă pe drumuri din 17 județe. Plouă pe o porțiune a Autostrăzii Soarelui, iar pe un alt sector și pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea este lapoviță.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, la această oră, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe mai multe drumuri din județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Covasna, Vrancea, Buzău, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Sibiu, Vâlcea, Gorj și Hunedoara, din cauza viscolului și a stratului de zăpadă depus, vizibilitatea fiind redusă.

Pe autostrada A2 București – Constanța, între București și Fundulea plouă, carosabilul fiind umed.

Pe aceeași autostradă, între localitatea Fundulea și județul Constanța, dar și pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, sunt precipitații mixte, carosabilul fiind umed, fără depuneri de zăpadă.

Se intervine cu material antiderapant, iar echipajele de poliție rutieră sunt prezente pentru a preveni producerea unor accidente.

Șoferii sunt sfătuiţi să circule cu mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie făcută numai după asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Vezi si

Unul dintre cei mai vechi corespondenți ai Pro TV, reținut pentru act sexual cu un minor

Corespondentul postului Pro TV în judeţul Dâmboviţa Marius Buga (42 de ani), unul dintre cei …