Sunday , January 29 2023

INCENDIU VIOLENT pe platforma chimică de la Săvineşti. Un muncitor a murit ARS DE VIU

incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-masă, în jurul orei 14.00, pe platforma chimică de la Săvineşti din judeţul Neamţ. Un angajat al societăţii Vestel Săvineşti, blocat în depozitul de vopseluri, a decedat în incendiu.
Pompierii au sosit pe platforma chimică de la Săvineşti cu cinci autospeciale cu apă şi spumă şi cu două echipamente de descarcerare, potrivit România TV. Depozitul de vopseluri de pe platforma chimică arde cu flăcări de peste 20 de metri. Fumul gros se observă de la o distanţă de 25 de kilometri.
Un angajat al societăţii Vestel Săvineşti a decedat în incendiul care a izbucnit la depozitul de vopseluri din localitate, a declarat prefectul Vlad Angheluţă, aflat la faţa locului. “Din păcate, se confirmă, este un angajat decedat care urmează să fie scos din interiorul depozitului. Intervenţia este dificilă şi se intră cu măştile de gaze în interior. Însă focarul incendiului a fost localizat şi situaţia este sub control”, a declarat pentru Agerpres, prefectul Vlad Angheluţă.
 

Vezi si

Lista drumuri naționale închise din cauza vremii

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă după-amiază că încă două drumuri naționale au fost închise din …