Wednesday , October 5 2022

Incendiu in Club Colectiv: Un tanar editor de la TVR, printre victimele tragediei

marius rusitoru

Printre cei care au murit in urma tragediei de la clubul Colectiv se numara si Marius Stefan Rusitoru, editor de imagine la TVR, in varsta de 27 de ani.
Tanarul s-a aflat vineri seara la concertul rock din clubul Colectiv, unde a izbucnit incendiul in urma caruia au murit 30 de oameni, iar peste 150 au ajuns la spital, unii in stare foarte grava, potrivit Stirile TVR.
“Era pasionat de muzica in general. In seara respectiva, dupa ce a terminat orele de lucru, si-a dat intalnire cu prietenii. S-au intalnit si au plecat la lansarea acestui album. Vestea a venit in miez de noapte, dupa miezul noptii. Una dintre persoanele cu care a fost acolo, rudele acesteia au aflat ca este internata in stare grava la spital si am fost si noi anuntati. Si am inceput sa cautam prin oras. Am luat spitalele la rand”, a declarat Alex Rusitoru, fratele lui Marius.
Marius Stefan Rusitoru lucra la televiziunea publica de doi ani, fiind “un editor foarte bun”, dupa cum a precizat coordonatoarea Serviciului Postproductie TVR, Virginia Stanca.
“Am sperat tot timpul ca nu este vorba despre el. Era foarte tanar. Implinea in decembrie 28 de ani. La noi era numai de doi ani. Era foarte bun. Era mai retras, nu era foarte expansiv. Dar era un editor foarte bun. L-am tot cautat de cand am aflat”, a spus ea.
Un incendiu puternic a avut loc, vineri noaptea, in clubul Colectiv din Capitala in timpul unui concert rock. 30 de persoane au murit si 137 se aflau inca internate, duminica seara, in spitalele Capitalei. Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca numarul deceselor este posibil sa creasca, avand in vedere starea grava a ranitilor.
ziare.com

Vezi si

Primăriile trebuie să aloce cel puțin 30% din bugetul pentru activități sportive pentru copii

Autoritățile locale din toată țara care alocă fonduri pentru sport vor fi obligate să dea …