Wednesday , April 21 2021

Inca un ministru cere congres extraordinar PSD in octombrie

liviu pop

Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social, “considera oportuna organizarea Congresului Extraordinar al PSD in prima parte a lunii octombrie”, anunta acesta, intr-un comunicat. Este al treilea ministru, dupa cel al Comunicatiilor si cel al Economiei, care sustine organizarea “cat mai curand” a congresului prin care PSD sa isi aleaga un presedinte plin.
“Ministrul delegat pentru Dialog Social, senatorul PSD Liviu Pop, considera oportuna organizarea Congresului Extraordinar al PSD in prima parte a lunii octombrie”, se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro.
“Chiar daca nu sunt membru al PSD decat de trei ani, consider ca este oportuna organizarea Congresului cat mai curand. Cu cat acesta va avea loc mai repede, cu atat ne vom putea mobiliza mai bine si ne vom putea pregati mai serios pentru alegerile locale si parlamentare din 2016”, a declarat Liviu Pop.
Senatorul PSD afirma ca “masurile bune luate de Guvernul Ponta trebuie dublate de o actiune politica coerenta”.
“Trebuie sa ne consolidam pozitia interna si sa intram in 2016 cu o conducere definitiva. In egala masura, vom reusi sa sustinem Guvernul in implementarea Codului Fiscal, a Legii salarizarii unitare in sistemul bugetar, a pachetului de legi privind achizitiile publice si a Legii bugetului de stat pentru 2016”, sustine Liviu Pop, potrivit comunicatului remis HotNews.ro.
Amintim ca Liviu Pop a fost si ministru interimar al Educatiei in perioada in care Victor Ponta a fost acuzat oficial ca si-a plagiat teza de doctorat. El este cel care a schimbat componenta Consiliului National de Etica – for din subordinea Ministerului Educatiei care avea sa-l albeasca ulterior pe Victor Ponta.
Tot Liviu Marian Pop, ca ministru interimar al Educatiei, a schimbat si componenta CNATDCU – institutia abilitata legal sa analizeze acuzatiile de plagiat in cazul tezei de doctorat a premierului Victor Ponta. Ordinul de reorganizare a CNATDCU a fost publicat in Monitorul Oficial cu cateva ore inainte ca membrii Consiliului sa-si anunte verdictul: Victor Ponta a plagiat. Ministrul Liviu Pop nu a mai recunoscut insa verdictul CNATDCU.
Sorin Grindeanu – presedinte PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, precum si Mihai Tudose – lider al PSD Braila si ministru al Economiei, au fost primii ministri din cabinetul lui Victor Ponta care au cerut public organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie, si nu in noiembrie, cum era prevazut initial.

Vezi si

Doar 27-31% dintre adulții din România, adică 5 milioane de oameni, vor fi vaccinați până la sfârșitul anului 2021 – studiu MedLife

Doar 10-13% din populația României are intenție fermă de a se vaccina în perioada imediat …