Thursday , December 8 2022

Încă o tragedie pe E 85. Trei morţi după impactul unui autoturism cu un TIR, la Focșani

Trei persoane au decedat, în noaptea de joi spre vineri, pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, în urma impactului între autoturismul în care acestea călătoreau şi un TIR, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

“În cursul nopţii, la ora 1,20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe DN 2 – E85, pe centura municipiului Focşani, în zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir şi un autoturism. În urma coliziunii, cele trei persoane din autoturism au decedat”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, toți cei trei tineri, cu vârste între 18 şi 30 de ani, din Focșani, au suferit leziuni incompatibile cu viaţa în urma impactului dintre cele două autovehicule.

Conducătorul tirului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului şi, potrivit Poliţiei, acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. (Agerpres)

Vezi si

Cancelarul Austriei împinge aderarea României și Bulgariei la Schengen la primăvară

Într-o conferință de presă comună, desfășurată miercuri la Viena cu președintele PPE, Manfred Weber, cancelarul …