Sunday , September 25 2022

Încă o femeie a fost înjunghiată cu un cuţit la Timişoara

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, marţi după-amiază, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit, fiind al doilea incident de acest fel petrecut în cursul acestei zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că o femeie de 45 de ani a fost înjunghiată de un bărbat care a venit din spatele ei, pe Bulevardul Circumvalaţiunii din Timişoara, în apropierea blocului în care aceasta locuieşte.
Potrivit sursei citate, femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale.
Mezdrea a spus că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut incidentul şi încearcă să îl găsească pe făptaş care a fugit.
O altă tânără, în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată cu un cuţit în zona abdomenului, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara.
Incidentul s-a petrecut, marţi la prânz, în zona UMT din Timişoara, în apropierea Pădurii Verzi.
Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.
Medicii spuneau că tânăra este conştientă şi în stare stabilă.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a produs incidentul şi încearcă să îl găsească pe agresor.

Vezi si

Iohannis: Deocamdată, România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că deocamdată România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru intrarea …