Thursday , December 1 2022

Încă doi români morți din cauza coronavirusului. Bilanțul ajunge la 42

Încă doi români au murit din cauza coronavirusului, duminică, fiind vorba de două persoane din Hunedoara. Bilanțul ajunge la 42 de morți.Grupul de Comunicare Strategică anunță că cele două persoane sunt din Hunedoara, relateaza Mediafax.

Astfel, unei femei de 75 de ani, din județul Hunedoara, i-au fost recoltate recoltat probe biologice pentru COVID 19 în 24 martie, acestea fiind testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara . Rezultatul testării din data de 29 martie a fost pozitiv, însă femeia a murit în 26 martie, la Terapie Intensivă, Spitalul Municipal Hunedoara. Ea avea și bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Al 42-lea deces s-a produs tot în cazul unei persoane din Hunedoara. Este vorba de un bărbat de 82 de ani. În data de 25 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 29 martie a fost pozitiv. Bărbatul a murit la Terapie Intensivă, la Spitalul Municipal Hunedoara. Acesta suferea de neoplasm digestiv stadiul III și hemoragie digestivă superioară.

GCS arată că niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat. (Mediafax)

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …