În 14 judeţe, PDL va candida în alianţe la alegerile locale

reportersite
04 aprilie 2012, 21:04

În 14 judeţe PDL va candida în alianţe la alegerile locale, a declarat Vasile Blaga, şeful campaniei electorale a democrat-liberalilor.

Vasile Blaga a anunțat miercuri într-o conferință de presă că PDL ”a înregistrat astăzi semnul electoral pentru alegerile 2012”.

”În conformitate cu dispozițiile legale, PDL a înregistrat astăzi semnul electoral pentru alegerile 2012 și suntem prima formațiune politică care a făcut acest lucru”, a declarat preşedintele Senatului.

El a menționat și alianțele ce au fost încheiate la nivel național (14 județe) cu alte formațiuni politice pentru alegerile din iunie. Situaţia prezentată de Blaga este următoarea: la Arad: PDL-PER, la Argeș: PDL-PNȚCD, la Bacău: PDL-UNPR, la Botoșani: PDL-PER-PNȚCD, la Brăila: PDL-UNPR-PER-PNȚCD, la Călărași: PDL-PNȚCD-UNPR, la Covasna: PDL-Partida Romilor, la Galați: PDL-UNPR, la Giurgiu: PDL-PER, la Hunedoara: PDL-UNPR-PNȚCD, la Mehedinți: PDL-PNȚCD-UNPR-PER, la Neamț: PDL-PNȚCD-UNPR, la Teleorman: PDL-PNȚCD, iar Vrancea: PDL-PNȚCD-PER.