Thursday , May 13 2021

Împăratul Romilor, Iulian Rădulescu, internat la spital în stare gravă

imparatul_romilor-iulian

Iulian, autointitular Împăratul romilor, se află internat la spital, unde este în stare gravă, potrivit România TV.
Potrivit primelor informaţii, Iulian Rădulescu s-a simţit rău, sâmbătă, iar duminică a decis să se ducă la spital pentru un control de rutină.
“Împăratul nostru nu s-a simţit prea bine şi s-a dus la spital pentru un control”, a declarat lDan Stănescu, Regele romilor creştini.
Iulian Rădulescu s-a autoproclamat “împărat al rromilor de pretutindeni” cu numele de Iulian I și a fost încoronat la 9 august 1993. “Împăratul” a intrat în greva foamei, în 1995, acuzând Guvernul român că îi etichetează pe romi cu apelativul de “țigani”, termen considerat de el ca fiind rasist.
Guvernul a luat această decizie pentru a înceta utilizarea termenului oficial de “romani” (pentru țigani) pentru că se făceau confuzii cu termenul de “români”. Pentru rezolvarea situației, s-a înlocuit termenul de “romani” cu cel de “romi”. După o perioadă de certuri cu “regele” Ion Cioabă, Iulian Rădulescu a semnat cu “regele” un pact neoficial de neagresiune la data de 10 februarie 1997.
În anul 1997, Iulian Rădulescu a anunțat că a emis un decret pentru crearea primului stat al minorității romilor, cu numele simbolic de “Cem Romengo”, în orașul Târgu Jiu. În opinia sa, “acest stat are o valoare simbolică și nu aduce atingere suveranității și integrității teritoriale a României. Nu va avea armată și nici frontiere”. El a solicitat statului român să li se recunoască țiganilor dreptul de proprietate asupra acestui teritoriu.
Pe data de 18 august, Florin Cioabă, autointitular Regele Romilor, a murit după ce a fost deconectat de la aparate. El se afla internat la un spital din Turcia, după ce a suferit un infarct.

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Premierul Florin Cîțu a numit un nou șef al Poliției Române

Noul șef al Poliției Române este chestorul Benone-Marian Matei, numirea fiind făcută, joi, de premierul …