Thursday , February 2 2023

VIDEO – Imaginea asteptata cu sufletul la gura de toata planeta: Vaccin anti-COVID de la Pfizer, pe o linie de productie din Belgia

 Daily Mail a publicat astazi o fotografie a primelor doze de vaccin anti Covid produse de compania Pfizer, pe o linie de producţie din Belgia. Gigantul farma va pune pe piaţă în acest an 100 de milioane de doze de vaccin anti Covid. Pfizer a anunţat că va cere aprobarea de urgenţă a acestui vaccin în luna noiembrie. În paralel, compania AstraZeneca speră să distribuie propriul vaccin, cel dezvoltat împreună cu Universitatea Oxford, imediat după Crăciun, scrie Times.

Mii de sticluţe mici pe o linie de producţie din Belgia. Este vaccinul anti Covid produs de compania farmaceutică Pfizer. Câteva sute de mii de doze au fost deja produse la fabrica din Puurs, Belgia, scrie Daily Mail, care publica si un scurt video. Compania trece astfel în pole position în cursa pentru lansarea pe piaţă a vaccinului anti Covid.

“A fost minunat să vedem cum vine primul flacon pe linia de fabricaţie. Am zâmbit larg când am văzut că toată munca noastră are ca rezultat de fapt un produs“, spune Ben Osborn, directorul Pfizer din Marea Britanie.

Ben Osborn a mai spus că experţii care lucrează în laboratoarele Pfizer din Sandwich, Kent, au descoperit şi alte medicamente care ar putea fi pe viitor un potential leac pentru Covid 19.

Acestea sunt în curs de stocare pentru a fi gata să plece în toată lumea în cazul în care studiile clinice avansate vor fi un succes, şi dacă autorităţile de reglementare din domeniu vor considera că vaccinul este sigur şi eficient.

Gigantul american va pune pe piaţă în acest an 100 de milioane de doze de vaccin, dintre care 40 de milioane sunt destinate Regatului Unit.

Fiecare persoană care primeşte vaccinul va avea nevoie de două doze.

Pfizer, care colaborează pentru vaccinul anti Covid cu compania BioNTech din Germania face acum un studiu clinic avansat pe 44.000 de oameni. Săptămâna trecută reprezentanţii companiei au spus că vor cere aprobarea de urgenţă a vaccinului în noiembrie.

sursa foto: Daily Mail

secretarasite

Vezi si

PNL vrea comasarea alegerilor: 2024 nu poate fi un an total ratat. PSD nu pare a fi de acord

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate …