Sunday , November 27 2022

ILIE VONICA, ultimele clipe ale milionarului înainte de sinucidere. Unde a dat ultimul telefon

vonica

Procurorii au reconstituit ultimele clipe din viaţa lui Ilie Vonica, milionarul care s-a aruncat marţi de la etaj.
Telefonul mobil al lui Ilie Vonica este apelat de o persoană din Sibiu, o cunoștință. Cei doi au discutat calm, iar Ilie Vonica a stabilit o întâlnire cu persoana respectivă pentru a doua zi. “Mi-a spus să îl sun miercuri pentru a ne întâlni. «Dacă nu răspund mâine, mai încearcă și joi și ne vom întâlni atunci», mi-a mai spus. O jumătate de oră mai târziu am aflat despre tragedie”, a declarat pentru Turnul Sfatului persoana care se numără printre ultimele care a mai discutat cu Ilie Vonica.
A urmat, tot telefonic, o discuție între Ilie Vonica și un avocat sibian, care refuză să facă orice comentariu pe această temă. Ultimul apel al celui care a fost Ilie Vonica a fost adresat fiicei acestuia. Alarmată în urma discuției, fiica a ajuns prea târziu acasă: echipajul SMURD era deja acolo.
Persoana care a discutat cu Ilie Vonica spune că tonul acestuia nu era cu nimic diferit față de cel cunoscut. “I-am propus să ne întâlnim pentru un proiect comun. «Acum sunt acasă, nu pot, am niște treabă», mi-a spus propunându-mi să ne întâlnim în cursul zilei următoare. Vorbea absolut normal, nu lăsa impresia unui om care avea astfel de gânduri. E tragic ceea ce s-a întâmplat și ar trebui să fim mai înțelegători. Mulți purtăm o parte din vina acestei tragedii”, a mai declarat persoana cu care Ilie Vonica a discutat.
Turnul Sfatului a aflat și de o discuție pe care Ilie Vonica a purtat-o în cursul zilei de sâmbătă seara, cu o fostă vecină care i-a rămas prietenă. “M-a sunat spunându-mi că are nevoie de sprijin. Avea nevoie să vorbească, să discute cu cineva. L-am încurajat, dar nimic din ceea ce am discutat nu m-a lăsat să înțeleg faptul că avea astfel de gânduri, de sinucidere. «Ai grijă, că și pereții au ochi», mi-a mai spus”, este o parte din discuția telefonică, redată de cea pe care Ilie Vonica a sunat-o acum câteva seri.
 
 

Vezi si

Poșta va lucra pe 2 decembrie pentru ca pensiile să fie date la timp, până pe 15 decembrie

Poșta Română va lucra vineri, 2 decembrie, astfel încât toate pensiile să fie achitate până …