Tuesday , May 28 2024

Ilie Nastase si Madalin Voicu au depus la Parchet o sesizare impotriva lui Robert Turcescu

ilie-nastase

Fostul tenisman Ilie Nastase a depus, vineri, o sesizare la Parchet impotriva jurnalistului Robert Turcescu, dupa ce acesta a anuntat, duminica trecuta, ca a fost ofiter acoperit. Ilie Nastase a venit la Parchet insotit de deputatul PSD Madalin Voicu. Ilie Nastase isi anuntase intentia de a depune plangere impotriva lui Turcescu joi seara, el considerand ca declaratiile publice facute de jurnalist aduc atingere sigurantei nationale si ii jigneste si pe ofiterii sub acoperire. De asemenea, Nastase a declarat presei vineri, la Parchet, ca a considerat inadmisibil si faptul ca Turcescu “s-a luat de Nadia Comaneci, o mare gimnasta”.
Nastase l-a acuzat pe Turcescu de “cardasie” cu Traian Basescu, el spunandu-le jurnalistilor prezenti: “Nu vi se pare ciudat ca in emisiunea lui Turcescu Traian Basescu a declarat ca el vrea sa aiba in CV-ul celor care candideaza si mentiunea ca acela care candideaza a fost sau nu a fost ofiter acoperit?”
“Robert Turcescu e un gen de mascarici care isi doreste foarte tare sa fie ajutorul unor oameni care au probleme psihice”, a mai afirmat Ilie Nastase.
“Nu e o gluma, nu e un moment de a ne baga in seama, sa fim vazuti pe televizoare, ci este o cauza pentru care noi militam, ca buni romani mai ales”, si-a motivat gestul Ilie Nastase.

Vezi si

Deputatul Dan Vîlceanu a fost sancționat cu reducerea cu 50% a indemnizației de parlamentar timp de 6 luni, după bătaia cu Florin Roman

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, propunerea Comisiei juridice de penalizare a lui …