Saturday , October 1 2022

Iata cum isi dosesc averile pe la rude greii fotbalului condamnati in "Dosarul transferurilor"

Ioan Becali şi-a scos la vânzare vila în roşu şi galben, închiriată acum, pe care a construit-o din banii pe care i-a primit de la turcii de la Galatasaray.
Gică Popescu nu va trebui să-şi “împrăştie” averea, mai ales că a fost singurul care a şi plătit impozit de 400.000 $. În decizia Curţii de Apel a contat faptul că “Baciul” a fost de bună credinţă şi că a făcut “imagine” României în calitate de mare internaţional şi de căpitan al naţionalei.
Gigi Neţoiu, fost acţionar dinamovist, care şi-a pus “la păstrare” bunurile. Anul trecut, toate acţiunile sale la Vincon Distribution şi Vincon Vrancea au fost cedate fostei iubite Luchi Georgescu.
Cristi Borcea şi-a cedat toate firmele fostei soţii, Mihaela, actualei neveste, Alina, şi finului său. M&A Turism, Hotelul Premier, Michelle SRL sau Transpeco Logisitic au mers la fosta soţie, clubul Zerillos – la actuala, Hotelul Boavista (foto) din Timişoara la un cumnat etc. Fostul oficial dinamovist, care a suferit o intervenţie pe cord, vrea să-şi stabilească rezidenţa permanentă în SUA, la Miami, unde va pleca luna viitoare.
George Copos ar fi cedat acţiunile Rapidului lui Ioan Niculae, bossul Astrei, informaţie pe care nu o recunoaşte însă. Celelalte afaceri le va trece cel mai probabil pe numele fiicei Alexandra, aşa cum a făcut şi când procurorii îl “alergau” cu dosarul “Loteria”.
Jean Pădureanu, şeful Bistriţei, nu are avere mare, dar este destul de afectat de scandal. Conform unor surse judiciare, Pădureanu s-ar fi rugat de judecători să nu-i pună sechestru pe apartamentul pe care îl are la Bistriţa, singura sa posesiune!
libertatea.ro

Vezi si

Poştaşii vor livra la domiciliu brăţara ”Butonul Roşu”, care poate salva vieţi

Compania Naţională Poşta Română devine, începând de sâmbătă, partener în dezvoltarea, la nivel naţional, al …