Saturday , June 15 2024

Hossu:Vîntu voia sa adune liderii sindicali în ceva gen CA Realitatea si sa puna mâna pe patrimoniu

Pre[edintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, c\ Sorin Ovidiu Vîntu a vrut s\ adune liderii confedera]iilor sindicale într-o structur\ asem\n\toare Consiliului de Administra]ie al Realit\]ii TV [i c\ “încearc\ [i acum s\ pun\ mân\ pe patrimoniul sindical”.
De asemenea, a spus Hossu, Vîntu a încercat, în mai multe rânduri, s\ ob]in\ patrimoniul sindicatelor.
“Vîntu a vrut s\-[i fac\ protec]ie social\ prin crearea Consiliului de Administra]ie cu liderii confedera]iilor sindicale, astfel ca nimeni s\ nu se mai lege de mi[carea sindical\”, a spus Hossu.
Potrivit lui Hossu, Vîntu a vrut ca Realitatea TV s\ fie o institu]ie a confedera]iilor sindicale.
Liderul Cartel Alfa a mai amintit de o încercare a lui Sorin Ovidiu Vîntu din 2006 de a-i reuni într-o structur\ asociativ\ pe liderii confedera]iilor sindicale, c\rora le-a propus func]ii [i salarii foarte mari, pentru a ob]ine patrimoniul sindical.
“Vîntu încearc\ [i acum s\ pun\ mâna pe patrimoniul sindical, pentru c\ este atractiv, este vorba de 500 milioane de euro”, a spus Hossu.
Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestata, în noaptea de joi spre vineri, de c\tre Tribunalul Bucure[ti, penrtru favorizarea pre[edintelelui Gelsor, Nicolae Popa, condamnat în lips\ la 15 ani de închisoare pentru p\gubirea a 300.000 de investitori FNI.
Popa a fost capturat de Interpol la Jakarta, autorit\]ile indoneziene admi]ând cererea de extr\dare a fugarului, astfel c\ acesta urmeaz\ s\ fie repatriat.

Vezi si

Doi frați români, împușcați la Girona, în Spania. Unul a murit, celălalt e în stare gravă

Doi români au fost împuşcaţi în Spania în plină stradă, sub ochii îngroziţi ai martorilor, …

error: