Wednesday , November 30 2022

Hei, ce faceţi? – Melodie a trupei TAXI în memoria victimelor de la Colectiv (AUDIO)

Incendiul din clubul Colectiv a provocat până acum 32 de decese. Alte zeci de persoane sunt în stare gravă în spitale. Artiştii îşi pun în valoare creativitatea pentru a onora memoria celor dispăruţi.
Trupa Taxi a compus o melodie în memoria victimelor de la Colectiv. Intitulată “Ce faceţi?”, piesa are următoarle versuri:
“Hei, ce faceţi? De fapt, ştiu. Vă gândiţi la mine. Staţi liniştiţi. M-a durut cam rău, dar acum e bine. Suntem toţi aici. Lumea se poartă frumos. Ne-au pus aripi noi şi totul ar fi perfect, doar că ne e şi nouă dor de voi. În rest, e bine. Sunt concerte rock peste tot şi se aude foarte clar, se aude fiecare cuvânt şi băieţii cântă foarte foarte tare pentru că doar aşa se aude mai încet răul de pe Pământ. Hei, ce faceţi? Mi-ar fi plăcut să faceţi mai demult ceva. Nu de alta, dar eu chiar aş fi vrut să stau cu voi vreo 50 de ani sau cam aşa. Poate faceţi acum, poate faceţi… nu ştiu, orice, poate începeţi măcar, măcar cu lucrurile mici. Noi o să ne uităm la voi în fiecare zi, cuminţi, de aici. Hei, ce faceţi?”

Vezi si

Salariile demnitarilor rămân la nivelul acestui an

„Salariile demnitarilor rămân la nivelul acestui an”, spune Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Executivului. …