Thursday , August 18 2022

Hackerii români au intrat în războiul împotriva detractorilor WikiLeaks

Printre hackerii care au declanşat zilele acestea războiul informatic pentru susţinerea şi eliberarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, se află şi o grupare de români, aceştia fiind conduşi de un anume “Smart”.
Astfel, două site-uri guvernamentale americane au fost sparte, fiind înlocuite de imaginea unui tricolor şi de mesajul “Libertate pentru Julian Assange! Operatiunea: Răzbunare! #romania & #deface @ irc.anonops-irc.com”.
Conform unei surse din interiorul grupării care a spart site-urile guvernamentale americane  USA GreenCard și US Army Corps of Engineers, aceștia fac parte din ANON OPERATION, alături de hackerii din UK, organizație care a adunat peste 2000 persoane online în serverul de IRC, atacând în continuare www.moneybookers.com în semn de protest pentru faptul că aceștia au retras serviciile de plăți către Wikileaks. (realitatea.net)

Vezi si

Pe 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Tarifele de cazare pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană

FPTR lansează o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”. Programul începe pe data de …