Tuesday , July 5 2022

Hackerii Anonymous au spart site-ul Poliției Române. Reacția instituției

site politie

Site-ul Poliției Române nu a fost funcțional pentru câteva ore, în această dimineață, după ce hackerii Anonymous România l-au spart.
Site-ul Poliției Române este la această oră funcțional, după ce timp de câteva ore, în această dimineață, fusese spart de hackerii Anonymous.
Poliția Română a oferit un comunicat de presă legat de acest subiect.
„În această dimineață, la deschiderea site-ului de internet al Inspectoratului General al Poliției Române a apărut o postare neautorizată. Menționăm faptul că, a fost afectată doar interfața site-ului public al I.G.P.R., nu și conținutul acestuia. Nu au fost modificate sau sustrase informații. Specialiștii I.G.P.R. au luat măsuri de a înlătura mesajul respectiv. Incidentul face obiectul unor investigații efectuate de ofițerii specializați în combaterea criminalității informatice. Site-ul de internet conține date și informații publice, nefiind conectat la bazele de date ale Poliției Române”, se arată în comunicat.
„Salutări din partea ciumpalacilor. Vă salutăm Domnilor. Noi suntem Legiunea. Noi suntem POPORUL ROMÂN sau desigur ciumpalacii. România, TREZEȘTE-TE!”, acesta este mesajul lăsat de hackeri pe site-ul Poliției Române.

Vezi si

Noul regulament școlar: Elevii nu vor mai fi exmatriculați, numărul de note va fi stabilit de fiecare profesor

Ministerul Educației a anunțat marți, 5 iulie, că a fost transmis spre publicare în Monitorul …