Monday , December 5 2022

Guvernul va adopta o hotărâre ca elevii şi studenţii din R. Moldova să călătorească GRATUIT pentru a vota

studenti [800x600]

Guvernul va adopta în şedinţa de miercuri o hotărâre prin care elevii şi studenţii din Republica Moldova să poată călători gratuit pentru a vota la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
“Duminică este un vot esenţial pentru direcţia în care merge Republica Moldova. Noi am făcut ca guvern foarte mult, tot ceea ce puteam să facem să sprijinim parcursul european al Republicii Moldova – gazoduct, grădiniţe, microbuze, zona de cultură, de educaţie – şi îmi doresc foarte mult ca aceia care votează şi în Republica Moldova, şi aici, în România, şi în Europa să sprijine acest parcurs european. Din punct de vedere strict tehnic (…), cred că putem să adoptăm hotărârea ca toţi toţi elevii şi studenţii (din Republica Moldova – n.r.) să poată să călătorească gratuit pentru a ajunge la secţiile de vot”, a afirmat premierul Victor Ponta la începutul şedinţei săptămânale a Executivului.
Ponta a subliniat că îşi doreşte să poată colabora cu viitorul guvern care se va instala la Chişinău în urma alegerilor la fel de bine cum a colaborat cu cel condus în prezent de Iurie Leancă.
“Vreau şi sper şi îmi doresc ca la Chişinău să rămână un guvern proeuropean, cu care să continuăm colaborarea excelentă pe care am avut-o în ultima perioadă şi care a fost în interesul celor care locuiesc pe ambele maluri ale Prutului”, a spus Ponta.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …