Thursday , December 7 2023

Gregorian Bivolaru se afla la Paris, unde organizeaza orgii sexuale

Deşi susţine sus şi tare că este în Suedia unde a primit azil politic, Gregorian Bivolaru organizează orgii sexuale într-o casă-templu de la marginea capitalei Franţei, informează adevarul.ro.
A plecat acum şapte ani din România şi până în momentul de faţă se ştia că este în Suedia. Ei bine, acum, Guru Bivolaru este în Franţa, în Paris. De acolo, el îşi cheamă tinere foarte frumoase din România, adepte Misa, pentru orgii sexuale. Una dintre aceste tinere a povestit cum a fost adusă la aeroport pentru a pleca spre Paris, iniţial neştiind unde urmează să se deplaseze. În momentul când a ajuns la Paris i s-au dat nişte ochelari pentru a nu putea vedea, iar când a ajuns acolo a fost rugată de Guru Bivolaru să nu dezvăluie absolut nimic. ”
Am plecat singură, iar acolo mă aştepta altcineva în staţie, care m-a condus la o maşină. Mi-a spus să-mi pun o pălarie şi nişte ochelari de soare care aveau hârtie lipită pe dinăuntru, ca să nu pot vedea pe unde mergem”, a spus tânăra yoghină. A intrat prin parcarea subterană a unui bloc şi a fost condusă într-un apartament cu trei camere în care mai erau 15 femei. A fost pusă chiar să jure pe Biblie că nu va destănui nimic despre Guru Bivolaru.
Pe de altă parte, şeful poliţiei române transmitea în urmă cu câteva săptămâni că deţine informaţii despre faptul că Gregorian Bivolaru nu s-ar mai afla în Suedia.

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …