Friday , April 23 2021

Giorgiana Hosu, propusă de Toader ca adjunct DIICOT, a primit aviz pozitiv în CSM

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat pozitiv, marţi, propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de numire a Giorgianei Hosu ca procuror şef adjunct al DIICOT, au precizat pentru AGERPRES surse din CSM.
Giorgiana Hosu, propunerea ministrului Justiţiei pentru funcţia de adjunct DIICOT, a fost audiată, marţi, de către Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a propus-o pe Hosu în funcţia de procuror-şef adjunct al DIICOT, la jumătatea lunii septembrie. Procurorii CSM au avizat propunerea.
Procurorul Giorgiana Hosu are peste 20 de ani vechime, ea activând ca adjunct al DIICOT în perioada 2013-2015, după ce, anterior a condus vreme de cinci ani Serviciul de combatere a macrocriminalităţii economico-financiare al instituţiei. După ce Alina Bica şi-a dat demisia în 2015 din funcţia de procuror-şef al instituţiei, Giorgiana Hosu a preluat interimatul instituţiei.
sursa foto: revista22.ro

Vezi si

Grecia, inclusă pe LISTA țărilor cu risc epidemiologic ridicat​. Cei care vin în România din aceste state intră în carantină

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă (CNSU) a adoptat joi noua „listă galbenă” cu țările …