Gigi Becali va pleca acasa o zi, in luna mai

reportersite
28 aprilie 2014, 15:51

becali1Gigi Becali va primi o zi liberă în luna mai, astfel că va putea merge acasă să-şi vadă familia.

După ce, luni dimineaţă, a ieşit din închisoare pentru a lucra la Academia de fotbal a lui Gică Hagi, Gigi Becali a primit o zi liberă. Astfel, finanţatorul celor de la Steaua va putea, în luna mai, să meargă să-şi vadă familia pentru 24 de ore.

Gigi Becali a fost transportat, luni dimineata, in localitatea constanteana Ovidiu, acolo unde este situata Academia lui Gica Hagi, anunta ziare.com. Finantatorul Stelei a luat in primire un birou amenajat special pentru el, in care isi va desfasura activitatea de-acum inainte.

„Noi avem un contract semnat cu penitenciarul care prevede ca numai dansii pot oferi detalii despre detinuti”, a declarat Ciprian Mihai, ofiterul de presa al Academiei Hagi.

Gigi Becali se afla incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta, acolo unde executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare. Finantatorul campioanei va fi transportat dimineata la locul de munca, va lucra fara a fi supravegheat de gardienii inchisorii si se va intoarce seara in celula.

Gigi Becali a incercat sa iasa din puscarie pentru a munci inca de la inceputul acestui an, atunci cand Academia Hagi a solicitat penitenciarului un numar de detinuti pentru diverse munci. El nu a fost selectat in primul „lot” de condamnati care au ajuns sa munceasca in cadrul academiei.

romaniatv.net