Saturday , December 2 2023

GIGI BECALI, transportat la Spitalul Militar din Constanţa

becali

Gigi Becali a fost transferat, vineri, la Spitalul Militar din Constanţa, pentru investigaţii suplimentare, informează România TV. Mutarea vine la o zi după ce omul de afaceri, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, a fost internat la spitalul închisorii.
Gigi Becali va efectua un RMN pentru a se stabili cu exactitate ce probleme medicale are la coloană, după ce a făcut inclusiv o cerere de eliberare pe motive medicale, ce urmează să fie analizată de instanţă.
Latifundiarul din Pipera suferă de lombosciatică şi are dureri insuportabile de spate. El a fost internat ieri la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, apoi transferat la Spitalul Militar.
Gigi Becali are mari probleme la coloana vertebrală şi riscă să ajungă într-un scaun cu rotile dacă nu va beneficia de un tratament oportun. Ipoteza este susţinută şi de fostul medic al echipei naţionale de fotbal, Pompiliu Popescu. Detinutul va fi supus unui RMN pentru a fi diagnosticata corect starea sa de sanatate.

Vezi si

Marcel Ciolacu merge în Statele Unite, unde va avea întrevederi cu secretarul de stat Antony Blinken, cu secretarul Apărării și cu secretarul general al ONU

Premierul Marcel Ciolacu va efectua în zilele următoare o vizită în Statele Unite ale Americii, …