Friday , May 7 2021

Gigi Becali, transferat in secret la alt penitenciar

becali

Gigi Becali a fost transferat în secret, în cursul nopţii de luni spre marţi, la un alt penitenciar. Oficialii anunţau ieri că acest transfer a fost amânat.
Latifundiarul din Pipera este deja arestat într-un alt dosar, fi ind condamnat la trei ani de închisoare după ce a făcut un schimb de terenuri cu Armata în mod fraudulos. Cele 27 de hectare, practic, l-au îmbogățit pe George Becali, după ce le-a vândut cu 40 milioane de euro.
Becali a stat 21 de zile în carantină la penitenciarul de tranzit Rahova şi urma să fie mutat luni la Jilava, însă transferul a fost amânat, după ce a contestat decizia închisorii de a-l plasa în regim de detenţie semideschis, potrivit RTV.net.
Cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare, pe care acesta a început să o execute la 20 mai, va fi judecată de Tribunalul Bucureşti pe 17 iunie, a declarat avocatul Bogdan Bărbuceanu, unul din apărătorii lui Becali.
Tribunalul Bucureşti judecă în 19 iunie cererea de contopire a pedepselor de câte trei ani de închisoare cu executare primite în dosarul “Valiza” şi în cel privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării.

Vezi si

Străinii nu mai pot veni la vânătoare de trofee, după cazul ursului Arthur

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat joi seara, la Digi24, că a schimbat regulile privind …