Friday , May 7 2021

Gigi Becali, adus în fata instanţei de judecată. El cere regim deschis de detentie

gigi-becali

Gigi Becali nu renunţă la gândul de a fi un om liber. În spatele gratiilor, latifundiarul din Pipera se gândeşte cum să-i convingă pe magistraţi că merită mai multă libertate. Becali ar vrea să treacă de la regimul semideschis, la regimul deschis, care i-ar asigura 8 ore de libertate pe zi. Magistraţii de la Judecăria sectorului 5 decid dacă acceptă încadrarea lui la un regim mai uşor de executare a pedepsei.
Gigi Becali a fost adus în mare secret la instanţă, unde se judecă cererea sa de a trece la regimul deschis. El încearcă să-i convingă pe judecători că merită mai multă libertate în închisoare.
Judecătoria Sectorului 5 judecă contestaţia făcută de deţinut, urmând să determine dacă el va continua ispăşirea pedepsei în regim semideschis, ceea ce înseamnă că trebuie să fie însoţit în permanenţă de un gardian sau dacă va avea un grad de libertate mai mare.
Datorită regimului deschis, George Becali s-ar putea plimba, merge la biserică sau munci fără să aibă nevoie un însoţitor. Cu toate acestea, potrivit legislaţiei actuale, doar persoanele cu o pedeapsă mai mică de un an pot beneficia de acest regim special. Mai mult, există excepţii atunci când şi alte persoane încarcerate se pot bucura de un regim deschis, doar dacă reuşesc să demonstreze comisiei că merită acest lucru.

Vezi si

Străinii nu mai pot veni la vânătoare de trofee, după cazul ursului Arthur

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat joi seara, la Digi24, că a schimbat regulile privind …