Saturday , December 3 2022

Gigi Becali a incalcat regulile permisiei de 24 de ore. Va fi sanctionat

5.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-FC VIITORUL CONSTANTA 1-4,LIGA 1 (19.05.2013)

Gigi Becali a primit o permisie de 24 de ore de la conducerea penitenciarului Poarta Albă, dar comportamentul său i-a şocat pe oficialii închisorii. Gigi Becali va suporta consecinţele faptelor sale, a anunţat un oficial de la Poarta Albă.
Gabriel Botezan, purtătorul de cuvânt al puşcăriei unde este încarcerat Gigi Becali, a declarat pentru Fanatik că omul de afaceri a încălcat aproape toate regulile pe care trebuie să le respecte un deţinut în ziua în care este eliberat să îşi viziteze familia.
“Domnul Becali nu avea voie să facă tot ce a făcut în cele 24 de ore în care a fost liber. Dânsul trebuia să se ducă în linişte acasă, să-şi vadă familia în linişte, să se prezinte cu documentul de eliberare provizorie la poliţia unde aparţine şi să se prezinte la penitenciar la ora stabilită de conducere. Din păcate, dânsul a respectat doar ora la care s-a prezentat la penitenciar şi faptul că s-a dus cu documentul la poliţie când a plecat şi când a ajuns acasă şi când a plecat de acasă. În rest, a încălcat aproape toate regulile unui deţinut care iese pentru 24 de ore în permisie”, a dezvăluit purtătorul de cuvânt de la Poarta Albă pentru Fanatik.
Potrivit reprezentantului penitenciarului, Becali nu avea voie să dea declaraţii presei, iar în zile următoare i se va comunica decizia conducerii.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …

One comment

  1. oierul asta albanez isi bate joc de justitie , ii cumpara pe toti cu banii sai facuti din escrocherii , are girul plagiatorului ca il va elibera. Hotz pe hotz se apara.