Thursday , August 18 2022

Gica Popescu si-a inmormantat tatal

gica popescu inmormantare tata

Gică Popescu a ajuns la Calafat în jurul orei 07.30. El a fost eliberat, joi, din închisoare pentru a participa la înmormântarea tatălui său.
Gică Popescu a plecat împreună cu soţia sa, care l-a luat de la penitenciarul Rahova, joi dimineaţă, informează România TV. Cei doi au fost întâmpinaţi acasă de familie şi de rude.
Gică Popescu va fi liber pentru 24 de ore. El se va întoarce în închisoare vineri.
Aşa cum a anunţat şi într-o scrisoare dată publicităţii la scurt timp după vestea decesului tatălui său, Gică Popescu nu doreşte să intre în contact cu jurnaliştii, cărora le-a cerut să respecte durerea familiei şi să trateze decent subiectul. La sosirea acasă, Gică Popescu nu a scos niciun cuvânt şi doar şi-a îmbrăţişat îndelung mama şi sora, doborâte de durere.
La căpătâiul tatălui lui Gică Popescu s-a aflat, alături de fostul internaţional, şi cumnatul său, Gică Hagi, alături de soţie.
La Calafat, zeci de oameni, rude şi prieteni, au venit alături de familia lui Gică Popescu şi au aprins o lumânare la căpătâiul tatălui fostului fotbalist. Rudele şi prietenii ştiau că “nea Costică”, aşa cum îi spuneau toţi, suferă cumplit de câteva luni, de când fiul lui, Gică Popescu, a fost încarcerat.
Din păcate, inima i-a cedat.
“L-am vazut cu o zi inainte de nenorocire, starea lui nu prevestea ceea ce s-a întamplat”, a declarat Nicolae Perieanu, medicul familiei Popescu, care pune totul pe seama suferinţei psihică, a stresului prin care trecea această familii.
Potrivit procedurilor legale, Gheorghe Popescu, care a venit într-un autoturism împreună cu soţia sa, a trecut mai întâi pe la postul de poliţie din Calafat, după care a mers acasă, la căpătâiul tatălui său.
Popescu şi soţia sa, Luminiţa, au solicitat presei prin intermediul unui comunicat să dea dovadă de înţelegere în aceste momente grele pe care le traversează şi să le acorde liniştea şi decenţa care se cuvin.
Constantin Popescu, 72 de ani, tatăl fostului internaţional, a murit în urma unui infarct în noaptea de luni spre marţi la locuinţa sa din municipiul Calafat, judeţul Dolj. El a fost înmormântat joi. Slujba s-a ţinut la Biserica ‘Sfântul Nicolae”, iar înmormântarea a avut loc în jurul orei 13,00, în cimitirul din Calafat.
 
 

Vezi si

Premierul Ciucă: Au fost alocați  banii pentru plata concediilor medicale

 Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, în ședință de Guvern, că au fost alocate sumele …