Wednesday , December 7 2022

GEST SOCANT: O mama si-a aruncat bebelusul din taxi

Un copil a fost aruncat de către mama lui dintr-un taxi aflat în mişcare pe Podul Grant din Capitală. Procurorii de Parchetul Capitalei fac cercetări pentru a descoperi cauzele accidentului.
Copilul de o lună şi jumătate a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul “Marie Curie”. Din primele investigaţii, copilul are un traumatism cranio-cerebral minor.
Potrivit coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, la sosirea ambulanţei mama ţinea bebeluşul în braţe şi a refuzat să permită medicilor să-l examineze.
“La faţa locului am găsit-o pe mamă cu bebeluşul în vârstă de aproximativ o lună şi jumătate în braţe. La o primă evaluare starea copilului nu era gravă, prezenta doar un traumatism cranio-cerebral minor. Mama nu a permis medicilor ca bebeluşui să fie examinat în amănunţime motiv pentru care am stabilit, împreună cu colegii de la Poliţie ca amândoi să fie transportaţi la Spitalul Marie Curie. Pentru faptul că mama nu a dat voie personalului ambulanţei să examineze copilul relevă faptul că ar putea avea o suferinţă psihică”, a declarat la România TV, Bogdan Opriţa, reprezentant SMURD.
Taximetristul a declarat că femeia se afla pe bancheta din spate şi încerca să-şi adoarmă copilul.
“Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. Stătea pe bancheta din spate. Am văzut totul. Este o femeie bolnavă. A deschis uşa de la taxi intenţionat. Nu a spus nimic nici înainte, nici după ce a comis fapta. Este şi un şofer de pe o basculantă, care era în spatele meu, şi care a văzut totul. Există şi un şofer de pe un Jeep care a văzut ce s-a întâmplat şi m-a evitat în trafic”, a declarat şoferul taxiului.

Vezi si

Lege adoptată: Terenurile de sport ale școlilor pot fi folosite de cetățeni în afara orelor ce curs

Deputații au votat, miercuri, un proiect de lege prin care se permite accesul cetăţenilor în …