Sunday , January 29 2023

Germania a adăugat România şi alte trei ţări pe lista zonelor de risc COVID-19

Germania a actualizat lista zonelor de risc COVID-19. România, Georgia, Iordania şi Tunisia se află pe lista autorităţilor germane. Persoanele care intră în ţară venind din statele respective vor sta 14 zile în carantină.

Institutul Robert Koch pentru boli infecţioase a publicat miercuri cea mai recentă evaluare a zonelor cu risc ridicat în contextul pandemiei de coronavirus, arată Reuters.

România, Georgia, Iordania şi Tunisia se află pe lista autorităţilor germane, alături de regiuni ale altor state: Olanda, Bulgaria, Croaţia, Lituania, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Insula franceză Corsica a fost eliminată de pe lista „zonelor roşii”.

Institutul Robert Koch pentru boli infecţioase a publicat miercuri cea mai recentă evaluare a zonelor cu risc ridicat în contextul pandemiei de coronavirus, arată Reuters. România, Georgia, Iordania şi Tunisia se află pe lista autorităţilor germane, alături de regiuni ale altor state: Olanda, Bulgaria, Croaţia, Lituania, Slovacia, Slovenia şi Ungaria. Insula franceză Corsica a fost eliminată de pe lista „zonelor roşii”. (Mediafax)

secretarasite

Vezi si

CNSU decretează stare de alertă în județul Vrancea din cauza zăpezii

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decretat, sâmbătă, stare de alertă în județul Vrancea …