Wednesday , May 18 2022

George Simion, liderul AUR, stropit cu cerneală la Iași

George Simion, copreședintele partidului extremist AUR, a fost atacat cu cerneală la Iași, la evenimentul de Ziua Unirii organizat de AUR. Un manifestant i-a aruncat cerneală pe față liderului partidului

Liderul AUR a trecut  repede peste incident si s-a prins intr-o hora alaturi de participantii la evenimentele din Piata Unirii.

FOTO: Ziarul de Iasi

Poliția a emis un comunicat în care a informat că ”în jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanţii prezenţi în Piata Unirii din Iaşi, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanţă lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate şi extrase din mulţime de către Poliţia Locală a Municipiului Iaşi şi au fost preluaţi de Secţia 3 Poliţie a Municipiului”.

AUR a organizat luni un eveniment în centrul Iașului pentru a celebra Ziua Micii Uniri, în ciuda restricțiilor impuse de autorități în pandemie. Evenimentul la care participă sute de persoane îi are în centru pe copreședinții AUR George Simion și Claudiu Târziu și pe candidatul anunțat al partidului la prezidențiale, Călin Georgescu. La eveniment participă și mai mulți preoți, relatează G4Media.

 

Vezi si

Peste o sută de ucraineni au fost prinși în ultima săptămână încercând să treacă ilegal granița, ca să scape de recrutare

Peste o sută de persoane au fost prinse în ultima săptămână de grănicerii ucraineni la …