Thursday , April 8 2021

Geoană îi acuză pe Ponta şi Corlăţean că au împiedicat DELIBERAT exercitarea votului în DIASPORA

ponta-corlatean

Mircea Geoană, proaspăt exclus din PSD, l-a acuzat pe Victor Ponta că a împiedicat în mod deliberat exercitarea votului în diaspora. Victor Ponta este principalul responsabil, iar Titus Corlăţean este principalul său complice, a spus Geoană.
“Principala cauza pentru infrangerea catastrofala si valul de resentiment anti-Ponta si anti-PSD a fost organizarea votului in diaspora”, a declarat, vineri, Mircea Geoană.
“Sunt absolut convins si exista informatii suficiente ca orgnizarea votului a reprezentat un act deliberat de impiedicare a exercitarii dreptului la vot. Domnul Ponta e principalul responsabil, iar domnul Corlatean e principalul sau complice”, a spus fostul preşedinte al PSD.
“Ponta a fost sfatuit sa faca sectii suplimentare de echipa de campanie, de consultantii straini, de colegi din conducerea partidului si guvernului, si a decis deliberat sa nu fie sectii suplimentare”, a mai spus Geoană.
 

Vezi si

Gheorghiță: Persoanele care au dezvoltat tromboze după prima doză de AstraZeneca nu vor mai face rapelul cu același tip de vaccin

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a declarat că românii care au dezvoltat tromboze …