Tuesday , September 27 2022

Geoana ar putea fi sustinut la parlamentare de USL

Fostul preşedinte al PSD şi actualul senator independent Mircea Geoană ar putea candida la alegerile parlamentare susţinut de USL, potrivit actualului lider al PSD, Victor Ponta.
Întrebat dacă Mircea Geoană va candida susţinut de USL, preşedintele PSD a răspuns: “Eu cred că da”. El a adăugat că trebuie să aibă o discuţie cu acesta.
În luna august, Mircea Geoană a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că el nu a plecat niciodată din PSD şi că se consideră în continuare un social-democrat, arătând că va candida pentru un nou mandat la Senat în acelaşi colegiu.
Vicepreşedintele PSD Ioan Chelaru a declarat atunci, pentru MEDIAFAX, că nu este suficient ca Geoană să-şi exprime dorinţa de a reveni în partid, mai este necesar şi acceptul PSD, “având în vedere momentele relativ delicate prin care a trecut şi la care a expus şi partidul”.
La finele lunii mai, Geoană a fost votat pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Comisiei de politică externă a Senatului, în locul actualului ministru al Justiţiei, Titus Corlăţean, la propunerea PSD. El a declarat ulterior că s-a implicat în campania electorală a USL, în judeţul Dolj, şi că, “la firul ierbii”, relaţia sa cu PSD nu a fost întreruptă.

Vezi si

Inspectorii școlari generali, convocați la minister: Vor fi asigurate condiții în sezonul rece

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a convocat luni la minister inspectorii generali școlari din țară pentru …