Wednesday , July 24 2024

UPDATE: Eugen Nicolicea, în fruntea Comisiei de anchetă a terenurilor lui Băsescu. Gabriela Firea se va ocupa de comunicare

firea


UPDATE: Preşedinţia comisiei anchetă în cazul Călăraşi aparţine PSD. Anunţul a fost făcut miercuri de premierul Victor Ponta, care a adăugat că, cel mai probabil, aceasta va fi condusă de deputatul PSD Eugen Nicolicea.
“S-a făcut o listă de propuneri, sunt 3 senatori, 3 deputaţi. Preşedinte probabil că va fi deputatul Eugen Nicolicea. Vor mai face parte din comisie Gabriela Firea (comunicare), Şerban Nicolae, deputatul Adam, deputatul Solomon şi senatorul Mihai Fifor”, a spus Ponta.
“Propunerea lui Sârbu a fost pentru presă. Nu ştiu dacă a fost o glumă sau o ironie, dar a fost pentru presă. Când Antonescu o să fie şef la PSD, o să facă propuneri la PSD, eu nu fac propuneri la PNL! Important e că faptul că până la urmă Antonescu a înţeles importanţa comisiei şi o sprijină e cel mai important lucru. Toate grupurile parlamentare, cu excepţia PDL, vor avea reprezentanţi în Comisie”, a spus Ponta, întrebat dacă se menţine propunerea făcută de liberal pentru numirea în fruntea comisiei de anchetă în cazul Călăraşi a senatorului PSD Ilie Sârbu.

Vezi si

Marcel Ciolacu: Vom negocia cu noua Comisie Europeană un acord pe șapte ani pentru reintrarea în ținta de deficit de 3%

România va negocia cu noua Comisie Europeană un acord pe șapte ani pentru reintrarea în …