Monday , December 4 2023

G4Media: Președintele PMP cere instituirea stării de urgență și instalarea unui guvern stabil. ALDE, USR si Pro Romania cer și ele învestirea de urgență a unui guvern

Președintele PMP, Eugen Tomac, a solicitat marți instituirea stării de urgență în România și instalarea în această săptămână a unui guvern stabil în contextul creșterii numărului de infectări cu coronavirus.

La rândul lor, cei de la ALDE au anunțat că la consultările de azi de la Palatul Victoria privind data alegerilor locale vor participa purtătorul de cuvânt, deputatul Varujan Vosganian, şi vicepreşedintele partidului, deputatul Steluţa Cătăniciu, şi atrage atenţia că prioritatea PNL nu trebuie să fie alegerile locale, ci învestirea unui guvern cu puteri depline.

Pro România a propus luni tuturor partidelor politice, Guvernului, preşedintelui ţării și instituţiilor publice un set de zece măsuri care trebuie implementate imediat, în contextul situaţiei create de noul coronavirus, printre care se numără un vot favorabil dat Guvernului Cîţu, interzicerea exportului de medicamente şi amânarea alegerilor locale.

CITITI pe G4Media

Vezi si

Sondaj INSCOP: AUR, la 0,6% de PNL. PSD trece de 30%, iar partidul lui Șoșoacă ar intra în parlament

PSD ar obţine 30,2% din voturi, PNL – 20,1%, AUR – 19,5%, iar partidul Dianei …