G4Media: Nicușor Dan s-a întâlnit cu președintele Iohannis la Cotroceni

reportersite
24 septembrie 2020, 7:54

secretarasite
Nicușor Dan, candidatul comun al PNL, USR și PLUS la Primăria București, s-a întâlnit joi dimineață cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, a confirmat pentru G4Media.ro Administratia Prezidentiala.
”Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”.

Nicușor Dan a mers mai întâi la guvern, de unde a plecat cu premierul Ludovic Orban la Cotroceni.

Iohannis, care a fost primar al Sibiului pentru trei mandate, nu s-a afișat pana acum în această campanie cu niciun candidat al PNL. El a fost în Sibiu în urmă cu trei săptămâni, singura întâlnire fiind cu candidații Forumului Democratic German (FDGR), relateaza G4Media.ro.

secretarasite