Sunday , October 2 2022

Fostul profesor de la "Jean Monnet", eliberat

Fostul profesor de sport de la Liceul “Jean Monnet” din Capitală a fost eliberat, dar nu va părăsi arestul. Decizia magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1 nu este finală şi poate fi atacată cu recurs. Profesorul este cercetat pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră.
Judecătoria Sectorului 1 a decis, marţi, să admită cererea de eliberare sub control judiciar formulată de fostul profesor de la Liceul “Jean Monnet”, Dan Octavian Vişan, judecat pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră, însă decizia nu este definitivă.
Potrivit NewsIn, instanţa a decis să admită cererea de eliberare formulată de Vişan, care însă are interdicţia de a părăsi Capitala.
Fostul profesor nu are voie să meagă la Liceul “Jean Monnet” din Capitală sau să ia legătura cu partea vătămată sau cu o serie de martori din dosar. Totodată, acesta nu are voie să profeseze.
Hotărârea de marţi a Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.
În faţa judecătorilor, profesorul a mărturisit că regretă fapta. Mai mult, acesta susţine că este dezamăgit că şi-a ratat întreaga cariera.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …