Tuesday , July 5 2022

Fostul presedinte al CJ Gorj Nicolae Mischie, adus cu elicopterul SMURD la Bucuresti

smurd

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj Nicolae Mischie a suferit un accident vascular cerebral, miercuri, fiind adus la Bucuresti, joi, cu un elicopter SMURD.
Mischie a fost transportat de la Spitalul Judetean din Targu Jiu la unul din Capitala, transmite Mediafax.
Fostul presedinte al CJ Gorj fusese internat miercuri noapte in unitatea medicala din Targu Jiu.
In varsta de 70 de ani, Mischie a fost deputat in doua legislaturi (1990-1996), dupa care a avut doua mandate de presedinte al CJ Gorj, pana in anul 2004. In plus, a fost si presedinte al PSD Gorj.
Fostul sef al CJ Gorj a fost condamnat la patru ani de inchisoare, pe 18 martie 2013, pentru trafic de influenta si dare de mita, insa a fost eliberat dupa un an si doua luni, pe 16 mai 2014.
Mischie a mai avut si alte procese, in care a fost acuzat de abuz in serviciu, fals intelectual si realizarea de lucrari de reparatii la monumente fara autorizatie, cu un prejudiciu de un milion de lei, precum si de folosire de acte falsificate la autoritatea vamala.

Vezi si

Noul regulament școlar: Elevii nu vor mai fi exmatriculați, numărul de note va fi stabilit de fiecare profesor

Ministerul Educației a anunțat marți, 5 iulie, că a fost transmis spre publicare în Monitorul …

One comment

  1. Nesimtitul,se pare ca primeste instiintari de la Dumnezeu ca trebuie sa plateasca ptr.hotiile si mafiotismele,facute in timpul cat a fost pe cai mari,in cadrul partidului mafiot psd.