Saturday , February 24 2024

Flutur și Bode nu sunt de acord cu Rareș Bogdan în scandalul iscat cu ministrul de Externe

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur nu este de acord cu ieșirea publică a europarlamentarului Rareș Bogdan – un al prim-vicepreședinte al PNL – la adresa ministrului de Externe Bogdan Aurescu.

Gheorghe Flutur a declarat, marți, 14 martie, la Siret, că nu este de acord cu ieșiri publice de acest tip și că așteaptă să aibă loc o ședință a PNL în care să fie clarificate astfel de mesaje care, în opinia sa, fac rău partidului. Prim-vicepreședintele PNL susține că mai ales în contextul tot mai apropiat al rotativei nu își au locul asemenea ieșiri care umbresc realizările Guvernului Ciucă.

Legat de aceasta, tot Gheorghe Flutur a declarat că se ocupă de evaluarea membrilor PNL cu privire la îndeplinirea obiectivelor din programul de guvernare și că sunt lucruri pozitive care pot fi scoase în evidență pe când ieșiri publice precum scandalul dintre Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu nu sunt de bun augur.
Afirmațiile lui Gheorghe Flutur au fost făcute după inaugurarea poligonului pompierilor militari de la Siret, eveniment la care a luat parte și ministrul liberal al Internelor, Lucian Bode. De altfel, acesta a avut a face de asemenea declarații de dezaprobare cu privire la ieșirile publice ale lui Rareș Bogdan și a făcut referire inclusiv la colegul său de la Externe față de care nu a manifestat vreo empatie în contextul scandalului iscat recent de declarațiile veninoase ale lui Rareș Bogdan. Totodată, și ministrul liberal al Internelor s-a pronunțat pentru o clarificare într-o ședință internă cu privire la acest scandal și a dat ca bun exemplu de conduită în public cu privire la colegi de partid și de Guvern pe Gheorghe Flutur. (D.P.)

Vezi si

Vremea va fi mai caldă decât cea normală până la sfârșitul lunii martie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, se arată în prognoza …