Wednesday , November 30 2022

Flutur, despre demisiile din PDL din PDL: În opoziţie e greu, testul de fidelitate acum se dă

flutur

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, comentând demisia din PDL a consilierului prezidenţial Gabriel Berca, că acum se dă testul de fidelitate faţă de partid întrucât PDL este în plin proces de reconstrucţie, cu calendar săptămânal de refacere a filialelor din ţară.
Flutur, care nu a dorit să comenteze declaraţia consilierului prezidenţial Gabriel Berca privind numirea unei conduceri interimare la PDL Bacău “la înţelegere cu USL”, a declarat corespondentului MEDIAFAX că “PDL este în plin proces de reconstrucţie internă” şi că îi aşteaptă la treabă pe cei care doresc creşterea PDL.
“PDL este în plin proces de reconstrucţie internă. Am stabilit reorganizarea partidului de jos în sus, cu calendar săptămânal de refacere a organizaţiilor”, a spus secretarul general al PDL.
El a subliniat că au fost stabilite responsabilităţi clare pentru cei care doresc creşterea PDL, iar cei care pot să contribuie la acest demers sunt aşteptaţi “la treabă”.
“Dacă alţii au alte opţiuni, e treaba lor. În opoziţie nu este uşor. În opoziţie e greu, dar testul de fidelitate faţă de partid acum se dă”, a spus Gheorghe Flutur.
Consilierul prezidenţial Gabriel Berca a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din PDL deoarece nu poate să accepte “blatul care se face la organizaţia Bacău, cu ştirea lui Gheorghe Flutur”, el susţinând că este pusă o conducere interimară la această organizaţie “la înţelegere cu USL”.

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …