Tuesday , October 19 2021

Florin Cîțu, clarificări despre al doilea dosar: ”Acel dosar a fost respins de instanţa din SUA, am încredere în justiția din Statele Unite”

Florin Cîțu a oferit clarificări despre cel mai recent dosar apărut în spațiul public, în care este dat în judecată pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank.

”Este de fapt o decizie de respingere a unei sentințe civile despre care nu am fost informat niciodată. S-a întâmplat în 2009, eram foarte ușor de găsit în 2009. Acel dosar a fost respins de instanța din SUA, eu am încredere în justiția din SUA.”

Potrivit documentelor din dosar în 21 iulie 2008 Florin Cîţu este dat în judecată pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank.

Șase luni de zile l-au căutat autoritățile americane inclusiv în sistemul de evidență a alegătorilor, dar fără succes. Au angajat inclusiv un investigator profesionist să îl găsească pe Florin Cîțu. Acesta era deja în România, directorul unei cunoscute bănci, motiv pentru care instanța închide dosarul la început de 2009.

Vezi si

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în următoarea lună

Temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât în mod normal în următoarele 4 săptămâni, iar …