Saturday , March 2 2024

Fiul senatorului Sorina Plăcintă, acuzat de tentativă de omor după un incident cu iubita

Fiul senatorului PDL Sorina Plăcintă este acuzat de tentativă de omor după un incident pe care l-a avut luni seara cu iubita sa, în ajutorul căreia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiind lovit de maşina lui Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând un foc de avertisment cu o armă deţinută legal.

În zona intersecţiei Ştirbei Vodă cu Berzei, înspre Piaţa Matache, fiul senatorului, Răzvan Andrei (19 ani) a avut un incident cu iubita sa. După ce a fost lovită, tânăra a vrut să părăsească locul, urcându-se la volanul unui Volkswagen, însă Andrei Plăcintă a blocat-o cu maşina sa, un Renault Laguna, au declarat surse judiciare.
Un bucureştean, martor al întregii scene, a încercat să intervină pentru aplanarea conflictului, fără rezultat.
Când a văzut că tânăra s-a urcat în maşină, Andrei Plăcintă a sărit pe autovehicul, spărgând luneta şi oglinda. Apoi, tânărul a urcat în maşina sa, iar bucureşteanul s-a pus în faţa autovehiculului în încercarea de a-l opri, dar fiul senatorului PDL a trecut peste el, bărbatul rămânând blocat sub Renault.
Pe de altă parte, un alt martor, când a văzut că lucrurile degenerează, a tras cu puşca cu aer comprimat, pe care o deţine legal, pentru a-l speria pe tânăr.
Răzvan Andrei a fugit de la locul scandalului, între timp fiind apelată Poliţia Rutieră, care a apreciat că nu este de competenţa sa, astfel că au fost chemaţi poliţiştii judiciarişti.
Renaultul a fost răsturnat pentru a-l scoate de sub maşină pe bucureşteanul blocat. Poliţia a înregistrat cazul, luând număr unic de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.
Tânărul a fost internat într-un spital din Bucureşti, având o rană la mână, au precizat sursele citate.
Anchetatorii urmează să-l audieze pe Răzvan Andrei, cercetat pentru mai multe infracţiuni, printre care tentativă de omor, distrugere, lovire.
Nu este prima dată când fiul Sorinei Plăcintă este implicat într-un scandal. În urmă cu câteva luni, presa a relatat că Andrei Plăcintă a postat pe contul său de pe o reţea de socializare fotografii în care apare urinând pe o troiţă maramureşeană, iar în 2009 a postat imagini în care săruta un bărbat.

Andrei Plăcintă a plecat din spital marţi la prânz

Andrei Răzvan Plăcintă a fost tratat pentru răni superficiale la nivelul membrelor, în Serviciul Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar marţi la prânz a plecat din unitatea sanitară, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al SUUB, Bogdan Popescu.
Medicul Bogdan Popescu a precizat că Andrei Plăcintă a avut doar răni minore, care au fost tratate în Serviciul Urgenţe.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) a mai spus că o altă persoană care a fost implicată în incident a ajuns la spital, cu răni superficiale, însă nu a necesitat internare.
Parchetul începe urmărirea penală
Parchetul Tribunalului Bucureşti a început urmărirea penală împotriva fiului senatorului PDL Sorina Plăcintă, tânărul fiind acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
În scandal, telefonul tinerei agresate a dispărut, astfel că Răzvan Andrei este pus sub acuzare şi pentru tâlhărie.
Răzvan Andrei Plăcintă a dat o scurtă declaraţie poliţiştilor la spital, el fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni, printre care tentativă de omor, distrugere, lovire.

Vezi si

Moment istoric: Biserica Ortodoxă Română binecuvântează crearea unei structuri religioase în Ucraina

În cadrul ședinței de lucru desfășurate la Palatul Patriarhiei de la București, la data de …

One comment

  1. nu era mare pierdere daca murea :))