Thursday , December 1 2022

Fiul lui Trump a PUBLICAT mailurile care dovedesc că Rusia i-a oferit ajutorul în campanie

trump jr

Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui american, a publicat marți preventiv pe Twitter e-mailuri care arată că a acceptat în vara lui 2016 să primească ajutorul puterii din Rusia pentru eventuala subminare a candidaturii democratei Hillary Clinton, sub forma unor informații presupus compromițătoare, transmite AFP.
Donald Trump Jr. a fost contactat la 3 iunie 2016 de o cunoștință, Rob Goldstone, un agent care îl reprezintă pe cântărețul rus Emin Agalarov, a cărui familie este apropiată de cea a lui Donald Trump. În acest e-mail, Rob Goldstone indică faptul că procurorul general al Rusiei a dorit, prin intermediul tatălui lui Emin Agalarov, “să ofere campaniei lui Trump informații și documente oficiale care ar incrimina-o pe Hillary și tranzacțiile sale cu Rusia și care ar fi extrem de utile tatălui dvs”.
“Sunt, evident, informații de foarte înalt nivel și sensibile, dar care fac parte din sprijinul Rusiei și al guvernului său pentru domnul Trump”, scrie Rob Goldstone, care întreabă despre calea de urmat și dacă fiul lui Trump ar fi dispus să discute cu Emin Agalarov despre acest lucru.
“Sunt într-o călătorie în acest moment, dar poate că pot vorbi cu Emin mai întâi. Se pare că vom avea puțin timp — și, dacă e ceea ce spuneți, îmi place (ideea) — în special mai târziu în această vară”, a scris Donald Trump Jr.
Urmează apoi un schimb de e-mailuri în încercarea de a stabili mai întâi o convorbire telefonică între Emin Agalarov și Donald Trump Jr., apoi o întâlnire, la 9 iunie 2016, la Trump Tower, cu avocata Natalia Veselnițkaia, venită de la Moscova și prezentată drept “avocată a guvernului rus”, în compania ginerelui miliardarului, Jared Kushner, și a directorului său de campanie, Paul Manafort.
New York Times dezvăluie de sâmbătă existența și circumstanțele acestei întâlniri cu Natalia Veselnițkaia. În timp ce cotidianul divulga conținutul acestor e-mailuri, fiul lui Trump a publicat el însuși schimbul de mesaje electronice pe Twitter, “pentru a fi pe deplin transparent”.
“Respectiva femeie, așa cum a spus-o public, nu era un responsabilă guvernamentală”, a precizat Donald Trump Jr. într-un comunicat, adăugând că ea “nu avea informații de oferit” și dorea să vorbească despre sancțiuni americane împotriva Rusiei.
“Pentru a reaminti contextul, acest lucru s-a produs înainte ca febra rusă actuală să fie în vogă”, a adăugat el.
realitatea.net

Vezi si

Salariile bugetarilor se majorează cu 10% de la 1 ianuarie 2023; indemnizaţiile pentru funcţiile de demnitate publică se plafonează

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie …

One comment

  1. Ce-i mai grav ? Să spui ce-a făcut cineva, sau să faci acel ceva ?!