Firea sustine ca este ascultata si filata tot timpul, inclusiv acasa si in pelerinaje

reportersite
28 martie 2017, 8:50

fireaPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus luni ca este convinsa ca este interceptata – ascultata, filmata si urmarita – peste tot, inclusiv acasa si in pelerinaje. Ea nu are si dovezi, insa convingerile si le bazeaza pe ce simte si ii mai spun altii.

Intr-o emisiune inregistrata si difuzata luni seara la Antena 3, Firea a sustinut ca este monitorizata tot timpul: „Am inteles ca suntem ascultati si acasa”.

De asemenea, edilul a povestit ca a mers in pelerinaj la Ierusalim, pentru a se ruga, dar ca ea crede ca a fost urmarita si acolo. Motivul este, sustine Firea, faptul ca a „deranjat anumite interese de zeci de milioane de euro”, in urma rezilierii unor contracte cu Primaria Capitalei.

„Sa stii ca in cadrul intim, personal, privat, si la birou esti in permanenta inregistrat, filmat… In afara de institutiile statului, sunt alte posibile urmariri din partea unor entitati private.

N-am niciun fel de protectie, am primit astfel de semnale ca n-ar fi bine sa continue aceasta stare, pentru ca miza este de zeci de milioane de euro. Si sunt persoane in stare sa faca absolut orice – si cand spun absolut orice, absolut orice -, nu doar denigrare pe anumite site-uri.

Am avut sentimentul ca vorbesc cu persoane care sunt cablate, ma gandeam pe ce se irosesc unii. Am avut sentimentul ca au tehnica pe ei”, a mai spus Gabriela Firea.